over Mrs Jack

OVER MRS JACK

OVER MRS JACK

introducing mrs jack
Mrs Jack presenteert; Unieke gedekte tafels, – dienbladen en 3D stillevens in geschenkdozen.

Mrs Jack: Handled with Care.
Mrs Jack verkoopt stijlvolle composities voor uw interieur. Ze biedt voor gedekte tafels en -dienbbladen aan. Verder verkoopt Mrs Jack 3D stillevens in geschenkdozen, cadeaus om nooit te vergeten.  Alle settings zijn gemaakt met zorgvuldig geselecteerde designer goods. De styling ervaring van Mrs Jack in combinatie met haar vermogen om out-of-the-box te denken zijn de essentiële ingrediënten voor de unieke presentaties die te koop zijn in deze webshop.

Mrs Jack: voor mensen met meer smaak dan tijd.
Injecteren instant stijl in uw huis. Het doel van Mrs Jack is om haar klanten te helpen aan goede kwaliteit design en stijl. Meestal duurt het vele, vele uren winkelen vind je zeldzame en vintage goederen in nieuwstaat:  bespaart u ditmaal, ze hen voor u verzameld. Elk vintage item in deze webshop is grondig gereinigd en waar nodig hersteld.

over mrs jack
Onze producten worden goed verpakt en zijn voorzien van wat u precies heeft ontvangen op papier. Onze gift-boxes zijn mooie, nieuwe doosjes. Als u voor iets uzelf besteld verpakken wij ook graag in gerycycled materiaal, op aanvraag kunnen we ook de kado’s in gerycycled materiaal verpakken.

Mrs Jack: Groen.
Mrs Jack leeft het “Groene” leven op meer manieren dan alleen de kleur doet vermoeden. Mrs Jack maakt haar creaties met vintage servies en glaswerk; Een zeer slimme en stijlvolle manier van recycling!

Mrs Jack: In de Mix.
Mrs Jack heeft een verzameling van bijzonder, historisch, high & low end of ongewoon glaswerk, serviesgoed, woon-accessoires en diverse speciale (design) objecten. 90% van de producten in deze webshop zijn vintage, sommige items zijn zelfs antieke maar Mrs Jack gebruikt ook gloednieuwe items, allemaal in de mix.

Er worden creaties aangeboden voor diverse gelegenheden, zoals bijvoorbeeld ontbijt op bed, kerst diners, lunches met vriendinnen, (kinder) feestjes en nog veel meer om te noemen…. Browse gerust door Mrs Jack’s site om de diversiteit te ontdekken en misschien iets van uw gading te vinden.

Mrs Jack in the Press

Happy Customers

Save

Save

Save